Onze fractie

Wilma

Raadslid - Commissielid RBFZ

Wilma is ons bevlogen raadslid. Een echte verbinder. Met haar sprankelende persoonlijkheid gaat zij op zoek naar samenwerking en het veilig stellen van een meerderheid in de raad. Compromissen sluit zij waar het kan, maar zij stelt ook grenzen en bewaakt  het geluid van de Onafhankelijke Partij. Verder is zij voorzitter van de commissie Grondgebiedzaken en commissielid Regionale samenwerking, Bestuur en Financiën.

Trude

Fractielid - Commissielid GGZ

Trude is de netwerker van onze fractie. Daarnaast maakt ze haar ondernemende mentaliteit ten gelde. Altijd weer komt ze met praktische ideeën op de proppen, zet ze haar schouders ergens onder en pakt zij aan. Trude is van de klare en begrijpelijk taal en actie. Naast vaste kracht binnen de fractie zet zij zich vol overgave in voor de commissie Grondgebiedzaken.

Peter

Fractielid - Commissielid GGZ/RBFZ

Peter is van het overzicht en de samenhang. Hij is altijd op zoek naar verbetering en samenwerking. Daarnaast houdt hij ervan zijn tanden te zetten in complexe, omvangrijke en gevoelige dossiers. Hij zet zich binnen de fractie en de commissies in voor de onderwerpen Grondgebiedzaken, Regionale samenwerking, Bestuur en Financiën.

Piet

Ex-wethouder - Fractielid- Voorzitter

Piet is onze man met de bestuurlijke ervaring. Een vakman die zijn dossiers kent en die kennis weet te verbinden met het behoud van kernwaarden en (cultuur)historie van Stede Broec. Als oud-wethouder en voorzitter van de partij een steunpilaar binnen de fractie.

Lilian

Fractielid - Commissielid Samenleving

Lilian is onze razende reporter. Zij weet continu wat er speelt binnen Stede Broec. Lilian pikt dan ook als geen ander signalen op om te agenderen. Zij biedt daartoe een luisterend oor voor de kwetsbaren en minder bedeelden in Stede Broec.  Lilian is actief binnen de fractie en zet zich in voor de commissie Samenleving.

Astrid

Fractielid - Commissielid Samenleving

Astrid is onze (wel)doener. Ondernemend en met hart en gevoel bij de zorg. Binnen de fractie en in de Commissie Samenleving zet zij zich volop in voor de kwetsbaren in Stede Broec. 

Edwin

Fractielid

Edwin is de benjamin in de fractie. Daarbij hét inspirerende voorbeeld van hoe snel je een stap kunt maken van van interesse naar actieve politieke betrokkenheid. Kundig, gedreven en een man die de fractie ondersteunt vanuit een brede dossierkennis.