Kandidaat no. 7: Patrick Manshanden

patrickPatrick Manshanden is de nummer 7 op onze kieslijst. Een enthousiaste jongeman die in het dagelijks leven werkzaam is in de ICT-dienstverlening bij Esja Network in Enkhuizen. Patrick is een getogen Lutjebroeker, maar is via Grootebroek (2008-2012) terecht gekomen in zijn huidige stulpje in Bovenkarspel. Een heuse Stede Broecer dus!

Enkele jaren terug werd Patrick de partij in getrokken door onze secretaris, Riet. Een gouden zet, want Patrick is een echte aanpakker en bruist van de ideeën. Na de verkiezingen op 19 maart hoopt hij zitting te gaan nemen in een commissie en zo zijn eerste officiële stappen te zetten in zijn politieke loopbaan. Naast de Onafhankelijke Partij en Esja Network is hij actief bij toneelvereniging Entre Nous alwaar hij het licht en geluid verzorgt. Ontspannen na een dag hard werken doet Patrick door in de keuken te gaan staan voor de bereiding van een uitgebreide maaltijd, of door zijn gedachten op nul te zetten tijdens het trekken van een aantal baantjes in het zwembad.

In het bijzonder strijdt Patrick voor instandhouding van het zwembad, behoud van de verenigingssubsidies en een goede (andere!) besteding van de hondenbelasting.