OP maakt zich op voor de verkiezingen

De OP heeft de afgelopen 4 jaar samen met ODS en PvdA/GL de coalitie mogen vormen binnen de gemeenteraad van Stede Broec, met dhr. Piet Zwaan als wethouder met in de portefeuille Openbare ruimte, Gemeentelijke gebouwen, Verkeer, Recreatie en Toerisme.

We hebben ons door een moeilijke periode heen geslagen waarin het Rijk onze gemeente kortte met ruim 2 miljoen. Op de immer stijgende werkloosheid na, hebben de inwoners van Stede Broec weinig hoeven voelen van deze bezuinigingen. Stede Broec is een financieel gezonde gemeente, en dankzij scherpe investeringen door o.a. onze wethouder Zwaan kan het nieuwe college straks van start gaan met voldoende reserves in de knip. De komende raadsperiode zal het Rijk onze gemeente wederom korten met 1 miljoen euro. Grootste uitdaging zal zijn om het hoge niveau voorzieningen die onze gemeente rijk is, in stand te houden. Dit kan alleen door de juiste prioriteiten te stellen en het geld van de burger op een wijze manier te besteden.

Poster OP

Grove beloftes zult u dan ook niet uit onze mond horen komen: wij houden u geen vette vis voor om u vervolgens schoorvoetend te moeten verblijden met een dode mus.

We gaan op een realistische wijze de verkiezingen tegemoet zonder nonsens. De enkele punten die ons werkelijk zorgen baren vindt u terug in onze partijfolder, zoals het behoud van het zorgloket (Stichting Welzijn), bevordering van de lokale werkgelegenheid, stimulering van elk lokaal (jeugd)initiatief en een Stede Broec asbestvrij. Uw algemene welzijn staat bij ons voorop, en dàt standpunt verliezen wij nóóit uit het oog.

Wij maken het verschil, net als uw stem. Stem daarom op 19 maart op lijst 6!